Tepebaşı Belediyesi Vosvos, Klasik Otomobil, Motor, Bisiklet Şenliği

Etkinlik

Tepebaşı Belediyesi Vosvos, Klasik Otomobil, Motor, Bisiklet Şenliği

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Vosvos şenliği bu yıl bisikletlileri de dahil ederek 19 Mayıs Vosvos, Klasik Otomobil, Motor, Bisiklet Şenliği olarak gerçekleştirildi.



15-19 Mayıs tarihleri arasında Musaözü Göleti altında kamp alanı kurularak gerçekleştirilen etkinlik katılımcılar tarafından büyük beğeni ile karşılandı.


Kamp alanında sağlanan hizmetlerden ve çeşitli grupların bir araya geldiği ortamdan memnuniyetlerini sosyal ortamda da dile getirdiği görülen katılımcılar için keyifli bir etkinlik oldu.


Etkinliğin kapsadığı Pazar gününde anneler günü pikniğine binlerce Eskişehir'linin katılımı ve gündüz konserleri ile farklı bir renge bürünen şenlik, Salı günü de şehirde katılımcı gruplar tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı korteji oluşturulmasıyla daha farklı ve coşkulu bir hal aldı.


Eskişehir'den bisiklet gruplarının katılımı dışında Bilecik'ten de bisikletlilerin katılımı bisikletin bir ulaşım, hatta tatile, kampa, şehirlerarasında uç gruplarca değil kitle ulaşım aracı olduğunu, Tepebaşı Belediyesi'nin bu etkinliğinde olduğu gibi imkanlar sağlandığında daha da yaygınlaşabileceği düşüncesini güçlendirdi.
 



etiketler