Sporeks Doğa Sporları Tanışma Kampı

Etkinlik

Sporeks Doğa Sporları Tanışma Kampı

Hafta sonu Sporeks Doğa Sporları tarafından Kamplı Tanışma Turu düzenlendi. Sosyal medyada duyurulan etkinliğe katılım hayli yüksekti.


Katılımcılar cumartesi akşamı bisikletleri ve kamp malzemeleri ile Kızılinler Köyü’ne doğru yola çıktı. Gezi temposunda ve oldukça keyifli geçen akşam sürüşünden sonra Kızılinler Köyü’nde kendileri için Sporeks Doğa Sporları tarafından hazırlanan kamp alanında, kamp ateşine güvenli mesafede çadırlarını kurdu ve gecenin tadını çıkarmaya başladı. Hava sıcaklığının yaz akşamlarını aratmadığı gecede birçok bisiklet grubu, dağcılık, tırmanış gibi birçok doğa sporu dalından grup ve bireysel katılımcı tanışma ve kamp ateşini paylaşma fırsatı buldu.


İkramın bol olduğu gecenin sonunda yine güneşli, cıvıl cıvıl bir Pazar sabahına uyanıldı ve kahvaltı yapıldı. Etkinlik kampın toplanması ve ilkbahara uyanan doğanın yeşillikleri içinde keyifli bir bisiklet gezisi ile akşam saatlerinde son buldu.
Etkinlik sonunda katılımcılar organizasyondan, dostluk ortamından, katılım çeşitliliğinden memnuniyetlerini dile getirerek, bu tür etkinliklerin artması dileğiyle ayrıldılar.


https://www.facebook.com/groups/sporexdoga/


https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.525389190836968&type=1

etiketler