17 Şubat Çatacık Ormanları Doğa Yürüyüşü

Etkinlik

17 Şubat Çatacık Ormanları Doğa Yürüyüşü

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG) tarafından 17 Şubat Pazar günü Çatacık Ormanlarında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü katkılarıyla doğa yürüyüşü düzenlenecektir.

Esdag bu haftasonu da doğadaydı


ESDAG kış aylarında yoğunlaştırdığı haftasonu doğa yürüyüşlerini bu hafta kentiçinde Osmangazi Üniversitesi'nin üzerindeki ormanlık alanda gerçekleştirdi.


Önceki haftalarda Bozdağ-Sakarya Nehri arasındaki ormanlık alanın çeşitli bölgelerinde etkinlikler düzenleyen, şelaleler, dereler ve ağaç denizi manzaralı zirvelerin görüntüsü, sesi ve temiz havasıyla katılımcılarını haftanın, şehrin stresinden uzaklaştıran, doğayla içiçe olmalarını sağlayan ESDAG bu hafta kentiçinde yer alan, Osmangazi Üniversitesi üzerinde Karacaşehir'e uzanan ormanlık alandaydı. Grup açıklamasında "küçük bir orman olmasına rağmen gayet güzel patikaları ve yürüyüş imkanı sağlayan tepeleriyle, ayrıca zirve patikalardaki şehir manzarası ve oksijeniyle güzel bir etkinliğin daha geride bırakıldığı" belirtildi.


Eski Valimiz Kadir ÇALIŞICI da etkinlikteydi


Sporcu kişiliği, spora ve sporcuya verdiği değer ile bilinen, Avrupa'da gördüğümüz makam sahibi yetkililerin bisiklet kullanmasını Eskişehir'de görev süresinde görmemizi sağlayan, halkın, sporun içinde olan eski valimiz Kadir ÇALIŞICI da etkinliğe katılanlar arasındaydı. 7'den 70'e katılımcıların olması gibi, mevki sahibi insanlarımızın da sporla iç içe olması yine sevindiriciydi.


Haftaya Çatacık Ormanları (Ücretsiz Katılım için başvurabilirsiniz)


Grup adına açıklamada bulunan Gökay KONUK bu haftasonu ise Çatacık Ormanlarında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü destekleriyle bir etkinlik gerçekleştireceğini belirterek katılmak isteyenlerin bilgi ve başvuru için https://www.facebook.com/pages/ESDAG-ESK%C4%B0%C5%9EEH%C4%B0R-DO%C4%9EA-AKT%C4%B0V%C4%B0TELER%C4%B0-GRUBU/101140453338553?ref=ts&fref=ts adresini kullanabileceğini belirtti.



Görseller ve detaylar:
https://esbike.org/images/web/albumler/trekking/ValiBabaylaDoadaYrdk10022013/


https://www.facebook.com/events/131926953643555/?ref=3


https://esbike.org


https://www.facebook.com/pages/ESDAG-ESK%C4%B0%C5%9EEH%C4%B0R-DO%C4%9EA-AKT%C4%B0V%C4%B0TELER%C4%B0-GRUBU/101140453338553

etiketler